Rolstoeltouringcar

Rolstoelvervoer is maatwerk

Bolkers Busvervoer biedt een comfortabele en veilige rolstoeltouringcar aan, ideaal voor groepen van maximaal 12 rolstoelgebruikers. Onze touringcar is uitgerust met een hydraulische lift en een betrouwbaar vastzetsysteem. Met onze rolstoelvervoer oplossingen zorgen wij ervoor dat iedereen moeiteloos mee kan reizen en genieten van hun reiservaring.

Ontdek onze rolstoel touringcar bij Bolkers Busvervoer! Perfect voor mensen die slecht ter been zijn, biedt onze touringcar plaats aan 12 rolstoelen, afhankelijk van de grootte van de rolstoel. Met een hydraulische lift en vastzetsysteem zorgen we voor een veilige en comfortabele reis voor al onze passagiers. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reisplannen te bespreken!
Geen rolstoel maar wel slecht ter been?

Onze rolstoeltouringcar kan ook gebruikt worden door mensen die slecht ter been zijn en alleen gebruik willen maken van de lift om de bus in en uit te stappen.

Geduldige Chauffeurs

Onze professionele, vriendelijke chauffeurs hebben ervaring met rolstoelvervoer. Zij begrijpen dat geduld, een rustige rijstijl en een gezellig praatje van belang zijn om het alle passagiers aan boord naar de zin te maken.

Extra trap

Met onze speciale inleg trap, voorzien van extra treden en twee leuningen, kunt u eenvoudig een langere afstand afleggen. Onze trap kan eenvoudig over de bestaande trap worden geplaatst, waardoor uw passagiers veilig en comfortabel aan boord kunnen komen.

Tabel Rolstoel en zitplaatsen

rolstoel touringcar indeling