Over ons

Wij zijn Bolkers Busvervoer

Bij Bolkers Busvervoer zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van comfortabel en betrouwbaar busvervoer voor al uw speciale gelegenheden rondom de Achterhoek en omstreken. Of u nu een uitstapje plant met uw school of een bruiloft organiseert, wij staan voor u klaar om u naar uw bestemming te brengen. Met onze goed onderhouden en moderne vloot van bussen en ons professionele en vriendelijke team van chauffeurs, streven we er altijd naar om de beste ervaring te bieden aan onze passagiers. Bij Bolkers Busvervoer is uw comfort en veiligheid onze prioriteit, dus verwacht niets minder dan uitstekende service wanneer u voor ons kiest.

Wat kan je verwachten

Als een toonaangevend busverhuurbedrijf staan we bekend om onze flexibiliteit en gepersonaliseerde benadering. We begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze ervaren planners werken nauw samen met u samen om uw reis soepel te laten verlopen, van het plannen van de route tot het regelen van eventuele extra's die u nodig heeft. Bij Bolkers Busvervoer kunt u erop vertrouwen dat uw reis bij ons in goede handen is. We streven ernaar om u en uw gasten comfortabel, veilig en op tijd op uw bestemming te brengen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

Touringcar Achterhoek

Bolkers Busvervoer rijdt vanuit de achterhoek en omstreken, door heel Nederland en zelfs ver daarbuiten. Met onze 24/7 service staan wij altijd paraat, 365 dagen per jaar. U kunt op ons rekenen voor al uw busvervoer behoeften.